PSPV-PSOE i EUPV acorden repartir-se l’alcaldia d’el Villar durant aquesta legislatura

Post també disponible en: Castellano

María Ángeles Beaus (PSPV-PSOE) serà alcaldessa tres anys i quatre mesos i Vicente *Portolés (EUPV) els restants huit mesos de legislatura

El PSPV-PSOE i EUPV tornaran a governar junts a el Villar després de signar un acord de govern, com ja va succeir en les anteriors eleccions. 

Tots dos partits han signat un document amb 23 punts prioritaris a desenvolupar en aquesta legislatura, una comissió de seguiment del pacte, un repartiment de regidories i un repartiment del temps d’alcaldia. Aquest serà, segons el nombre de regidors obtinguts, el PSOE els primers 40 mesos i finalitzant la legislatura, EUPV els restants 8 mesos.

Entre els assumptes més prioritaris per a María Ángeles Beaus i Vicente Portolés es troben la construcció del col·legi de primària, la construcció de la residència, la creació de noves places, la construcció d’habitatge públic. 

Tots ells dins d’un programa de govern que abasta tots els àmbits del poble i deixa la porta oberta per a consensuar les posicions de govern en temes nous que sorgisquen en la legislatura.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*