Intercanvi entre el Conservatori Municipal Professional de Música de Bunyol i el Conservatori Municipal Professional José Iturbi de València

Post també disponible en: Castellano

Aquest passat dijous 29 de febrer va tindre lloc un magnifique concert a la Sala Roca del Conservatori “José Iturbi” de València a càrrec de la Banda Simfònica del Conservatori de Bunyol, i l’Orquestra Simfònica de l’Iturbi de València. Tot això dins de l’intercanvi que s’està realitzant entre tots dos centres i que culminarà amb la devolució de la visita a Bunyol en pròximes dates per concretar.

El programa del concert va comptar amb una gran varietat d’estils i compositors, atés que l’Orquestra toque obres de compositors russos com Katchaturiam i Tchaikovsky sota la direcció del seu professor Vicente Chuliá; i la nostra banda va interpretar a compositors valencians com Oscar Navarro, José Alberto Pina, i un buñolero com Aurelio Pérez Perelló amb el seu famós pasdoble “Antonio Vercher”, tot sota la batuta del seu professor Eduardo Carrascosa.

Felicitar els nostres alumnes i els seus professors per la gran labor desenvolupada, i demostrar l’alt nivell que ofereix el conservatori cada vegada que alguna de les seues agrupacions ix anara a tocar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*