El Consell aprova un conveni per a la regeneració i renovació urbana del nucli urbà d’Olocau corresponent a la subvenció de 2021

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Ajuntament d’Olocau per al desenvolupament de l’actuació de regeneració i renovació urbana del nucli urbà d’aquest municipi per a 2021, dins del Pla Estatal d’Habitatge 2013-2016, que permet que les actuacions s’executen fins al 31 de desembre d’enguany. 

El conveni estableix una subvenció per a l’exercici 2021 de 556.154, euros, dels quals el Ministeri de Foment aporta 324.092 euros i la Generalitat 232.062. El cost total de les actuacions aconsegueix una inversió d’1.513.000 euros aportats pel Ministeri, la Generalitat, el Consistori d’Olocau i els particulars. 

El conjunt de les obres contempla l’edificació de quatre habitatges amb qualificació energètica tipus ‘B’ en substitució d’unes altres prèviament demolides, en la zona d’ordenació urbanística A, zona urbanística B i en l’àmbit de protecció BIC de la Casa de la Senyoria, incloent les obres de reurbanització necessàries així com la gestió tècnica i informació necessària a través d’un equip de gestió. 

També inclou la rehabilitació de 21 habitatges, executant-se obres de recuperació d’elements estructurals de l’edifici, accessibilitat, adequació d’elements comuns i habitabilitat dels immobles. 

L’ens gestor de l’actuació és l’Ajuntament d’Olocau i una comissió de seguiment, formada per dos representants de la Generalitat i dos del Consistori, supervisaran els treballs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*