El Consell Econòmic i Social de Bunyol aprova per unanimitat el pressupost 2021

Post també disponible en: Castellano

Representants de la societat civil donen suport els pròxims pressupostos de l’Ajuntament de Bunyol per a 2021. Serà aprovat definitivament en l’últim ple que se celebrarà previsiblement el 23 de desembre.

El Consell Econòmic i Social de Bunyol, celebrat el passat dilluns 7 de desembre a la Sala Raga de el Molí Galán, va aprovar per unanimitat el pressupost per a 2021 en la localitat. Uns pressupostos difícils, però realistes, tal com qualifica Manuel Sierra, regidor d’Hisenda al consistori bunyolense.

“Aquest consell no és vinculant però sempre se li dóna una consideració molt important a l’hora de plantejar un pressupost a la sala de plens a finals d’any”, entén Sierra. Afegeix que és una bona notícia que la societat civil representada doni suport aquests pressupostos, “que haurien de ser recolzats per tots els partits polítics a l’comptar amb el recolzament de tota la societat civil”.

L’edil califica de pressupost difícil i restrictiu, però que perseguisquen uns punts principales i indispensables com la no pujada d’impostos a empreses ni ciutadans; la continuïtat amb les subvencions a les associacions, i la retallada en diverses partides per engrossir la d’Emergència Social “. Serra continua aventurant que no sabem com afectarà la Covid19 aquest any i els propers d’aquesta legislatura, “però és important que els ciutadans vegen l’esforç que des d’aquest Govern Municipal es fa per no apujar impostos i perquè les associacions mantinguen les seues subvencions”.

Finalment, també s’assegura la continuïtat en les nòmines de tots els treballadors de l’Ajuntament, que suposa més de l’50% de l’pressupost, el que suposa un problema que a la llarga haurem de solucionar com ara que les nòmines del Conservatori puguen ser assumides per la Generalitat. En definitiva, finalitza el regidor d’Hisenda, “es tracta de cobrir necessitats bàsiques i en un futur poder in creixent”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*