Els centres educatius de Bunyol arranquen el curs amb gran part de l’alumnat de secundària vacunats

Post també disponible en: Castellano

Els carrers confrontants al Col·legi Sant Lluís i al Col·legi Talaia estaran tancades moments abans de les entrades i eixides. Policia Local i Protecció Civil vetlaran els primers dies pel compliment de distància interpersonal i màscara obligatòria entre pares i familiars d’alumnes. 

La Regidoria d’Educació de Bunyol confirma que tots els centres educatius del municipi tenen tot preparat per a rebre als alumnes a partir de demà, garantint-se la presencialitat en tots els graus educatius i amb l’avantatge de gran part de l’alumnat de secundària vacunat.
Els protocols es mantenen respecte al curs anterior, encara que la distància interpersonal s’ha reduït de 1.50m a 1.20m el que facilita la presència a l’aula de tots els alumnes. La desinfecció i neteja d’aules continua estant garantida en els centres públics, ja que hi ha una persona encarregada d’això durant tot el matí. També continuen els reforços Covid en número de professorat, que ja va augmentar el passat curs i aquest es mantenen.
Els primers dies de tornada al col·legi tant els carrers confrontants al Col·legi Sagrada Família Talaia com al Col·legi Sant Lluís estaran controlades per la Policia Local i Protecció Civil assegurant el correcte compliment de distància interpersonal i màscara obligatòria entre els pares i familiars dels xiquets. 
També Carles Xerri, edil d’Educació bunyolense, recorda el tancament de carrers pròxims als Col·legis Sant Lluís i Atalaya. Al setembre i juny, tant el Col·legi Sant Lluís com el Col·legi Talaia tan sols tenen horari lectiu de 9 a 13h. Però d’octubre a maig canvia, ja que Sant Lluís té jornada intensiva, de 9 a 14h, i el Col·legi Talaia continua amb horari als matins i a les vesprades. Els tancaments són els següents:
Setembre i juny (Col·legis Atalaya i Sant Lluís)
De 8.50 a 9.15
De 12.50 a 13.15


Octubre a maig (Col·legi Sant Lluís)
De 8.50 a 9.15
De 13.50 a 14.15

Octubre a maig (Col·legi Atalaya)
De 8.50 a 9.15
De 12.50 a 13.15
De 14.50 a 15.15
De 16.30 a 16.55


També el carrer Rafael Ridaura, en la qual estan situats el Col·legi Cervantes i l’IES Foia de Buñol, la Policia Local i Protecció Civil mantindran l’ordre els primers dies. En tractar-se d’un carrer ampli no es tanca al trànsit rodat. 
També les activitats extraescolars en els centres educatius de la localitat estan garantides. “Tant les pròpies que subvenciona el propi Ajuntament amb les obres de teatre, com les que proposen els centres, com a visites guiades per la localitat o les que ofereixen els centres fora de l’horari lectiu per empreses especialitats”, assenyala Xerri. 
El curs passat l’IES Foia de Buñol va oferir la possibilitat de classes de reforç els dies en què no anaven de manera presencial a l’aula, “enguany no sabem si continuaran amb aquesta iniciativa perquè sí que aniran tots els dies al centre tots els estudiants, però el claustre de professors segur que tenen ja pensat la realització d’activitats fora de l’horari lectiu per a l’enriquiment personal i educatiu de l’alumnat”, finalitza l’edil d’Educació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*