El Consell impulsa els plans de Dinamització i Governança Turística 2022 de la Canal de Navarrés i la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi

Post també disponible en: Castellano

Turisme Comunitat Valenciana contribueix amb 50.000 euros en cadascun d’aquests dos plans, un terç del total de les actuacions 
Tenen per objecte la innovació, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta 

El Consell ha autoritzat la subscripció dels convenis de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i diferents entitats, per al desenvolupament dels Plans de Dinamització i Governança Turística de la Canal de Navarrés i la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi durant 2022. 

Mitjançant aquests convenis es proposen executar actuacions que persegueixen l’augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora del mitjà urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic; a més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat. 

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana i altres administracions públiques i ens privats. 

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri soci-territorial. 

La Canal de Navarrés 

Per a l’execució en 2022 del Pla de Dinamització de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, el Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació Provincial de València i la Mancomunitat de la Canal de Navarrés. 

Mitjançant aquest conveni, les tres entitats finançaran l’import total de les actuacions, que ascendeix a 150.000 euros, a parts iguals. Així, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 50.000 euros. 

La Mancomunitat de la Canal de Navarrés la componen els municipis d’Anna, Bicorb, Bolbait, Xella, Estubeny, Navarrés, Millars i Quesa. Es tracta d’un territori marcat per la història, de la qual dona fe el seu patrimoni cultural, històric i natural, símbols del caràcter fronterer d’aquest espai entre l’interior i la costa. 

Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi 

Pel que respecta al Pla de Dinamització de la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi, el Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació Provincial de València i la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi en l’exercici 2022. 

També en aquest cas Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb un terç del total de les actuacions, 50.000 euros, la mateixa quantitat que aportaran les altres dues entitats. 

La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi la integren els municipis de Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Fuenterrobles, Requena, Sinarques, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*