La Generalitat Valenciana homenatja la Policia Local de Bunyol pel bon servei prestat a la ciutadania durant l’Estat d’Alarma

Post també disponible en: Castellano

Professionalitat i compromís: motius pels quals la Generalitat Valenciana ha concedit la Felicitació Pública a títol individual al cos de Policia Local de Bunyol. 

Dijous passat 2 de juny el Monestir de Santa María del Puig va albergar el lliurament de medalles a la Policia Local de Bunyol pel bon servei prestat a tota la ciutadania durant l’Estat d’Alarma. Ja fa uns mesos el plenari per unanimitat va aprovar la proposició d’Alcaldia de fer-los lliurament a títol personal a cadascun dels polícias locals per les actuacions realitzades en els primers mesos d’incertesa per la Covid19.
Amb la presència de Jonquera Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, i María Vallés, regidora d’Interior del Consistori buñolense, al costat de José María Ángel Batalla, Secretari Autonòmic d’Emergències, Luis Felipe Martínez, subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, i diversos càrrecs policials, se’ls va fer lliurament a cadascun d’ells d’una medalla individual a cadascun dels agents del Cos de la Policia Local de Bunyol. 
Un acte plagat d’emotivitat, “i que tracta de reconéixer a uns professionals que, encara que entenem que van complir amb la seua obligació, des de l’Ajuntament de Bunyol créiem que calia reconéixer la seua gran labor en uns temps molt difícils i desconeguts per a tots nosaltres. A més aquesta medalla també incrementa i engrandeix el seu currículum professional”, va destacar Vallés.
A més de l’acte de reconeixement també es va fer lliurament dels Diplomes de Jubilació a Antonio Moliner i a dos companys que també han finalitzat la seua etapa laboral, Ramón i Paco. A tots ells se’ls va agrair el seu lliurament i dedicació a la ciutadania durant tots els seus anys en el Cos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*