Concerte homenatge a José María Cervera Lloret i solidaritat amb les persones refugiades aquest cap de setmana a Alborache

Post també disponible en: Castellano

El dissabte 19 de juny Alborache rebrà la visita d’una comitiva de CEAR València per a commemorar el Dia Mundial del Refugiat i a la vesprada tindrà lloc un concert en memòria de José María Cervera Lloret a l’Auditori Municipal.

Les activitats culturals i solidàries tornen a poc a poc a Alborache. Aquest dissabte 19 se celebra en la localitat el Dia Mundial dels Refugiats en col·laboració amb CEAR València i un concert homenatge a José María Cervera Lloret.

CEAR València tria Alborache per a commemorar el Dia Mundial del Refugiat

El 20 de juny és el Dia Mundial del Refugiat amb el lema en 2021 “Junts ens cuidem, aprenem i brillem”. CEAR València ha triat Alborache per a les activitats d’enguany, visibilitzar la difícil situació de les persones refugiades i destacar la seua aportació a la societat d’acolliment.
El dissabte 19 de juny un grup 40 persones refugiades acollides per CEAR València visitaran Alborache i gaudiran de la Ruta dels Molins i del nostre poble, acompanyats per veïns i veïnes que vulguen sumar-se a aquesta activitat solidària i de conscienciació.

Serà un dia especial per a aquestes persones que s’han vist obligades a fugir del seu país per patir persecució per motius de raça, religió, nacionalitat, opinions polítiques, pertinença a determinat grup social, de gènere o orientació sexual.

Concert homenatge a José María Cervera Lloret

A més, a les 19.00 hores, l’auditori municipal José María Cervera Collado acollirà un concert a càrrec de la Unitat de Música Militar de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat de València i la Societat Instructiva Musical La Primitiva d’Alborache, interpretant peces del seu repertori. 
Previst en 2020, en el marc dels actes del 110 aniversari del naixement del compositor, músic i pedagog de la música, aquest és un dels actes que han hagut d’ajornar-se a 2021 a causa de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*