Joventut Utiel prepara la II edició del “ Fòrum Jove Utiel”

Post també disponible en: Castellano

La trobada, dirigit a joves utielans d’entre 16 i 25 anys, se celebrarà del 8 al 20 de juliol i recollirà les principals demandes i inquietuds dels participants.

Després de l’èxit de la primera edició, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Utiel prepara nova convocatòria del “Fòrum Jove Utiel”, passant ja a convertir-se en una cita anual per als joves del municipi.

Una trobada en el qual els joves utielans seran els vertaders protagonistes ja que tindran l’oportunitat de plantejar aquelles propostes que consideren d’especial interés per al seu col·lectiu i que seran valorades per l’àrea de joventut per al seu desenvolupament al llarg d’aquest 2021 o en un futur pròxim en el municipi.

Participants

El fòrum està dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys que vulguen participar activament de les propostes de participació juvenil del municipi i servirà de trobada per a plantejar inquietuds i intercanviar opinions sobre la possibilitat de dur a terme noves accions i activitats específiques en l’àrea de joventut.

Programa 

L’II Fòrum Jove Utiel se celebrarà en 4 sessions programades els dies 8, 13, 15 i 20 de Juliol en horari de 10 a 13 hores a la Casa de Cultura d’Utiel. 

En aquesta segona convocatòria, el programa abordarà informació relativa a la llei de joventut, el consell de la joventut i matèria d’associacionisme; Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS); propostes directes de l’àrea de Joventut, així com sessions participatives amb exposició activa dels participants.

Inscripcions 

Els interessats/as a participar activament en aquest II Fòrum Jove Utiel poden inscriure’s accedint al formulari disponible en www.utiel.es o contactar amb l’Oficina de Joventut d’Utiel de dilluns a divendres de 9 a 14 hores telefonant al 637 83 83 46 o via mail en juventud@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*