El Consell Local de Salut d’Alboraig celebra la seua primera reunió amb un taller formatiu

El Ayuntamiento de Alborache ratifica su Presupuesto municipal para este ejercicio 2020.
El Ayuntamiento de Alborache ratifica su Presupuesto municipal para este ejercicio 2020.

Post també disponible en: Castellano

En el primer taller es tractarà el Reglament de Salut i la detecció, registre i priorització de necessitats de salut local, i tindrà lloc el 5 de novembre

L’Ajuntament d’Alborache convoca la primera reunió de Consell Local de Salut de la localitat, format per voluntaris i membres de les associacions locals, per a realitzar el primer dels seus tallers formatius. L’assistència és per invitació.

Durant el mes de novembre es realitzaran dos d’aquests tallers, amb l’objectiu de formar els membres d’aquest Consell Local de Salut a realitzar un diagnòstic la metodologia bàsica és la de la participació ciutadana i un mapa actiu, que ajudin a resoldre qüestions relacionades amb la salut detectades al municipi.

Aquest òrgan es constitueix com un òrgan de caràcter consultiu, de participació, coordinació, assessorament, planificació i gestió en tota matèria relacionada amb la salut de la comunitat, dins del marc funcional en el qual té competències de l’Ajuntament d’Alborache, que no interferirien en les d’altres administracions de la Comunitat Valenciana.

En aquesta primera reunió s’aprovarà també el reglament de Consell Local de Salut, que recull, entre d’altres, les seues funcions, amb un punt de partida: treballar l’acció comunitària per a la salut des dels municipis segons les directrius de la Conselleria de Sanitat Universal i salut Pública, la Xarxa de salut de la Comunidat Valenciana, Diputació de València i entitats estatals i un altre organismes nacionals i internacionals.

PROGRAMACIÓ

Taller Reglament de Salut, primera part i detecció, registre i priorització de necessitats de salut local

Dijous, 5 de novembre, a les 17:30 hores.

Taller Reglament de Salut, segona part i Mapa d’actius en Salut de Alborache

Dijous, 12 de novembre, a les 17:30 hores.

Lloc de celebració: Saló d’Actes de l’Ajuntament d’Alborache

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*