El Consell Municipal d’Infància i Adolescència torna a reunir-se amb l’Ajuntament i EFG Arquitectura per la remodelació del parc de Terrerola

Post també disponible en: Castellano

En la trobada es van poder conèixer els avanços respecte del projecte presentat pels membres del Consell

La remodelació del parc naix amb una perspectiva inclusiva

Dissabte passat va tindre lloc una segona trobada del Consell Municipal d’Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve amb l’Ajuntament i l’estudi E.F.G. Arquitectura, encarregat de dissenyar la remodelació del parc del carrer Terrerola. Esta segona reunió, organitzada per la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, va comptar amb l’assistència de Mª Elisa Plano, regidora de l’àrea, així com de l’alcalde i els membres de l’equip de govern.

Des de la regidoria es va programar aquesta trobada perquè els membres del Consell pogueren conéixer els avanços escomesos sobre el projecte que van presentar en l’anterior reunió. Per part seua, l’estudi d’arquitectura va explicar la distribució espacial dels nous elements del parc a partir de les idees que els adolescents havien desenvolupat en el seu projecte.

A partir d’ara, tant l’Ajuntament, com el Consell i E.F.G. Arquitectura han de continuar treballant en el desenvolupament d’aquest nou parc, que naix amb una vocació inclusiva i part de les necessitats de les futures persones usuàries.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*