El Departament de Salut de Manises lidera la qualitat sanitària a la Comunitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

Amb 18 certificacions rebudes, el de Manises va ser el departament de salut amb més certificacions de qualitat en la Comunitat registrades en 2023 en el Gestor de Registres de Qualitat (GERCA) de la Generalitat Valenciana.
Manises ha sigut l’únic departament de salut amb tots els nivells assistencials certificats en 2023.
“Aquestes certificacions corroboren que els centres sanitaris del Departament de Salut de Manises són d’excel·lència”, assenyala Ricardo Trujillo.
La Generalitat ha certificat també al Departament en gestió mediambiental.

El Departament de Salut de Manises ha tornat a consolidar el seu lideratge en qualitat assistencial i sanitària a la Comunitat Valenciana en 2023. Amb 18 certificacions rebudes, el de Manises va ser el departament de salut amb major nombre de certificacions de qualitat de la Comunitat i va aglutinar bona part de les certificacions registrades en el Gestor de Registres de Qualitat (GERCA) de la Generalitat Valenciana.

D’aquesta manera, amb prop d’una vintena de certificacions de qualitat obtingudes en 2023 en ISO 9001:2015, es va situar al capdavant dels centres hospitalaris públics amb major qualitat en un mesurament realitzat per organismes independents.

“Estem molt satisfets amb la labor realitzada en el departament de salut de Manises, que és el Departament amb més certificacions de tota la Comunitat en GERCA. Això demostra que els nostres centres de salut són d’excel·lència”, assenyala Ricardo Trujillo, gerent del Departament de Salut.

A diferència d’altres centres certificats per la Conselleria de Sanitat, l’abast dels centres certificats en el Departament de Salut de Manises és integral, la qual cosa suposa que tots els processos assistencials i tots els processos no assistencials estan certificats.

Això significa que el Departament de Salut de Manises és l’únic que té certificat el sistema de gestió de qualitat en els diferents centres on presta l’atenció sanitària, és a dir, en els consultoris, centres de salut i les seues unitats de suport, centre d’especialitats i el propi hospital.

Qualitat mediambiental i estalvi energètic

Entre els reconeixements aconseguits, el Departament de Salut de Manises ha aconseguit també 12 certificats ISO relatius a la gestió mediambiental (ISO14001) en GERCA. A més, Manises compta amb altres reconeixements que consoliden l’aposta per l’eficiència energètica, la reducció de la petjada de carboni i l’accessibilitat. A més, en 2022 l’Hospital de Manises va ser un dels 10 hospitals a Espanya que va ser reconegut en els premis de sanitat pel clima, convertint-se així en Departament de Salut de referència nacional en aquest àmbit. 

L’activitat del Departament de Salut de Manises també ha sigut reconeguda amb nombrosos premis com el Premi Expansió a la Innovació en Recursos Humans, els TOP 20, les nominacions als premis Best In Class o l’informe de reputació sanitària COMPRE que situa a l’Hospital de Manises entre els 25 principals centres hospitalaris espanyols i en el podi de millors hospitals en la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*