L’Ajuntament de Requena recomana no obrir les finestres pel fum de l’incendi de Sant Antoni

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa de Requena, Rocío Cortés, ha informat a través de im comunicat oficial del consistori a la població de Requena i Sant Antoni “que, de manera preventiva, se sol·licita el tancament de finestres durant la nit per a dormir. Aquesta mesura té com a objectiu protegir la salut dels nostres ciutadans davant possibles episodis que afecten la qualitat de l’aire”.

“Segons els pronòstics de condicions climàtiques i atmosfèriques esperats, es preveu la presència d’agents que podrien causar molèsties respiratòries durant la nit. En cas que siga necessari eixir al carrer, especialment per a aquelles persones que pateixen malalties respiratòries cròniques, es recomana l’ús de màscares per a protegir-se adequadament”.

“Es prega a tots els ciutadans que acaten aquestes recomanacions per la seua pròpia seguretat i benestar. Preguem així mateix que es difonga aquesta informació entre els veïns”.

“La col·laboració de tots és fonamental per a mantindre la salut i el benestar de la nostra comunitat. Agraïm la seua comprensió i cooperació”, finalitza el comunicat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*