El Conseller d’Habitatge, Héctor Illueca, juntament amb el Director General de Qualitat i Eficiència Energètica, Alberto Rubio, visiten Bunyol 

Post també disponible en: Castellano

Han estat acompanyats per Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, María Vallés, regidora de Govern Interior, Turisme i Tomatina, i Mati Mas, edil de Salut i Polítiques Ecològiques.

El Vicepresident Segon i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca, ha visitat Bunyol aquest matí, acompanyat del Director General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica d’aquest organisme, Alberto Rubio. Han estat acompanyats per Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, María Vallés, Regidora de Govern Interior, Turisme i Tomatina, i Mati Mas, Edil de Salut i Polítiques Ecològiques. 

En una primera reunió mantinguda en el saló de plens del Consistori amb tècnics municipals i de l’obra que es duu a terme en l’edifici del carrer Facundo Tomás de rehabilitació per a lloguer assequible, i que està subvencionada per aquesta Conselleria, el Vicepresident, el Director General, l’Alcaldessa i les Regidores han continuat en el despatx d’Alcaldia plantejant futures actuacions i projectes en marxa.
Juncal Carrascosa: “Un dels projectes que ens ha traslladat el Conseller i Vicepresident Segon, i que ja iniciem abans de la pandèmia, era la instal·lació d’una oficina Xaloc. XALOC és una xarxa d’organismes col·laboradors de la Generalitat que ofereix a totes les persones de la Comunitat Valenciana un servei integral de gestió, informació, mediació social i assessorament en matèria d’habitatge, rehabilitació d’edificis i regeneració urbana. En definitiva, Bunyol comptaria amb un lloc informatiu on tots els veïns que desitjaren rehabilitar el seu habitatge poder conéixer de prop totes les ajudes i subvencions de les quals disposen per part del Consell”.
Després de sengles reunions tant el Conseller com el Director General han visitat de prop l’estat de l’obra de la finca situada al Carrer Facundo Tomás, que està rehabilitant-se per a albergar lloguers assequibles. “Una visita molt productiva que demostra l’aposta que aquest govern està duent a terme en aquests assumptes i tots els projectes que conjuntament durà a terme l’Ajuntament amb aquesta Conselleria”, va finalitzar la primer Edil, Juncal Carrascosa. 
El Vicepresident Segon, Héctor Ilueca, ha reflectit l’aposta que des del Consell s’està duent a terme en matèria d’accés a l’habitatge per als més joves i vulnerables amb la posada en marxa d’aquests programes, dels quals nombrosos municipis de tot el territori autonòmic s’han beneficiat. Igual que també ha posat en valor l’eficiència energètica i la intenció del Govern Valencià per millorar edificis públics i noves habitatges, a més de rehabilitació d’edificis, també conjuntament amb l’aposta per l’energia verda que reben d’Europa a través d’ajudes, plans i subvencions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*