El Conservatori Professional Sant Rafael de Bunyol iniciarà les seues audicions de Nadal del 16 al 22 de desembre 

Post també disponible en: Castellano

Per fi, després de dos anys amb restriccions de tota mena, des del conservatori de Bunyol manifesten amb extraordinària alegria “podem fer una setmana d’audicions normal, amb les seues activitats en el centre, i els seus tradicionals concerts de Nadal. Per tant, tindrem al Cor i l’Orquestra de Corda el dimecres 21 de desembre a l’Església de la Venta; i les Bandes Juvenil i Simfònica el divendres 16, en el Palau de la Música. També podrem gaudir d’un concert amb grups de Cambra i Brass Band el dijous 22 a les 20.00 h. a la Sala del Mercat. La resta d’audicions seran, com sempre, en la sala d’actes del nostre centre, per descomptat amb públic, però a més continuarem retransmetent en directe totes les nostres audicions pel nostre canal de Youtube”. 

“Igual que els dos anys anteriors, tampoc podrem realitzar la tradicional audició nadalenca en la residència de la tercera edat, per les raons sanitàries que ja coneixem, però estarem amb ells de manera virtual” afigen des del centre educatiu. 

“Sense més aprofitem per a desitjar-los a tots unes Bones festes, i que no dubten a gaudir de la música sense restriccions”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*