L’Ajuntament de Xest instal·larà una carpa en la plaça Doctor Cajal per a celebrar activitats nadalenques

Post també disponible en: Castellano

Amb motiu de la celebració de les festes nadalenques, del 5 de desembre de 2022 al 8 de gener de 2023, l’Ajuntament instal·larà una carpa en la plaça Doctor Cajal que albergarà durant tot el mes activitats gratuïtes per a tots els públics.

L’objectiu d’aquesta acció és dinamitzar el municipi durant les festes a través d’una oferta d’activitats per a tots els públics, organitzades des de les regidories de Comerç, Festes, Cultura, Sanitat, Joventut i Esports. D’altra banda, amb la instal·lació de la carpa i la programació d’aquestes activitats, es pretén fomentar que els veïns i les veïnes passen els dies festius a Xest, de manera que s’incentive el consum i les compres dins de la localitat.

La programació nadalenca arrancarà el 6 de desembre, dimarts, amb un monòleg en directe, i continuarà aqueix cap de setmana amb la realització d’un tast de vins, el dia 8 de desembre, i una sessió de ‘Tardeo’, el dia 10. Durant les següents setmanes se succeiran activitats esportives, musicals, infantils i d’oci, entre les quals destaquen la celebració de festes nocturnes, els dies 16,17, 24 i 31 de desembre, diferents tallers per a xiquets i xiquetes, la iniciativa ‘Desperta la teua ment jugant’ i la cavalcada dels Reis Mags, programada per al dia 5 de gener a la vesprada.

Paral·lelament s’han preparat activitats nadalenques en altres espais de la localitat, com són els concerts oferits per l’Associació Musical La Lira i patrocinats per la Fundació cajacheste, que tindran lloc en el Teatre Liceu el dia 17 de desembre i a l’Església Sant Lluc Evangelista, el diumenge 18 de desembre al matí; la visita de Papà Noel al Mercat Municipal, on també es realitzarà una sessió de ‘Disc TikTok’ per a xiquets i xiquetes el dia 24 de desembre; i les actuacions de teatre familiar organitzades per als dies 2 i 4 de gener en el Teatre Liceu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*