El Conservatori Professional Sant Rafael de Bunyol realitzarà la seua setmana d’audicions del 18 al 22 de desembre de 2023

Post també disponible en: Castellano

Un any més per aquestes dates, el conservatori de Bunyol realitza la setmana de concerts i audicions abans de les vacances de Nadal. Com és tradició faran el seu concert de les Bandes en una de les dues societats musicals del poble (enguany toca en el Palau de la Música), el de l’Orquestra de corda i Cor, a l’Església Sant Pere Apóstol del poble, i un altre, de Ensembles de Cambra a la Sala del Mercat. La resta d’audicions seran, com sempre, en les sessions habituals de les 17,00, 18,30 i les 20,00 hores, en la sala d’actes del centre, i retransmeses en directe pel seu canal de Youtube. 

Aquest trimestre comptarem amb audicions de flauta, oboé, clarinet, fagot, saxofon, trompeta, percussió, piano, piano complementari, violoncel, iniciació a la direcció, i música de cambra.

Enguany recuperen, després de les restriccions del covid,  la tradicional audició nadalenca en la residència de la tercera edat, complint així amb la gran labor social que el conservatori desenvolupa sempre amb diverses institucions del poble. Aquesta audició serà el dimecres dia 20 a les 17,00 hores, i per a això es comptarà amb els alumnes de Cor i Música de Cambra.

Des del centre fan una crida al poble en general, perquè s’acoste a escoltar les audicions dels alumnes i alumnes, i aprofiten per a desitjar-los unes Bones festes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*