El consistori de Requena prega extremar les precaucions davant l’augment de casos de Covid-19 al municipi

Post també disponible en: Castellano

La majoria d’aquests contagis tenen un origen familiar, de manera que no cal relaxar-se en les reunions amb persones no convivents, ja que es posa en risc als nostres éssers estimats, especialment pares i avis, adverteixen des de l’Ajuntament.

Des Salut Pública s’ha informat d’un augment de casos ressenyable de Covid-19 a Requena durant els últims 2 dies, passant a 24 aquesta setmana, i a falta encara de el resultat de diverses PCR.

A l’sembla, la majoria d’aquests contagis tenen un origen familiar, segons s’ha comunicat també des d’aquest organisme. Per tot això, l’Ajuntament de Requena prega que s’extremin les precaucions, sobretot en les reunions familiars amb persones no convivents.

No s’ha de baixar la guàrdia en les trobades amb família i amics, per tal d’evitar contagiar als nostres éssers estimats.

Finalment, recordar que també s’han de complir estrictament les recomanacions de les autoritats sanitàries realitzades a aquest efecte, per tal d’evitar qualsevol possible contagi: Ús obligatori de màscara, rentar-se les mans, tossir amb el colze flexionat o evitar tocar-se el nas, la boca i els ulls. Està a les nostres mans evitar que la situació empitjori i tornar a la trista realitat d’uns mesos enrere. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*