El consistori requenense desmentix una faula sobre la no adhesió de Requena al Pla Resistir

Post també disponible en: Castellano

Concretament, el municipi comptarà amb 567.620 euros en ajudes directes a través de l’esmentat pla

El consistori requenense ha desmentit rotundament mitjançant un comunicat que no vagi a adherir-se a el Pla Resistir d’ajudes per al sector de l’hostaleria i l’oci, entre d’altres.

És més, el municipi comptarà amb 567.620 euros en ajudes directes gràcies al pla.

Les notícies falses indicant que no es donaran ajuts, “únicament poden causar més dolor a persones que ja ho estan passant malament per la situació actual” afirmen fonts municipals. I afegeixen que, són “fake news” que, per descomptat, “no provenen en cap cas dels sectors afectats i es realitzen amb l’única intenció de fer mal al ‘municipi de Requena i confondre a la ciutadania”.

Per això, l’Ajuntament de Requena, per tal d’emprendre possibles accions legals, “posarà en coneixement dels seus serveis jurídics les notícies falses que puguin generar situacions desagradables a col·lectius que ja estan patint significativament, com és el cas d’aquest bulo”.

Així doncs, des de l’Ajuntament recorden que “el passat 27 de gener, el consistori va fer pública la seua adhesió a el Pla Resistir, així com la bonificació de el 100% de la taxa de taules i cadires durant 2021, que s’aprovarà dijous que ve en sessió plenària “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*