El PRyA denúncia l’abandó de la Font de los Morenos, set anys després que el despreniment d’un talús la sepultara

Post també disponible en: Castellano

Passen els anys i la font dels Bruns “segueix en el mateix estat que l’any 2014, quan va haver-hi un enfonsament d’una dels vessants de la zona” recorden des del Partit de Requena i Llogarets. “En aquell any -afigen- el que esperàvem, en lloc de la prohibició d’acostar-se a la font, era el condicionament de la zona per a evitar nous despreniments i la neteja del brollador i la bassa, però el govern autonòmic va optar pel tancament”.
Set anys després, segueix sense produir-se la rehabilitació de la font dels Bruns i “no coneixem ni una sola iniciativa per a la seua reparació per part de l’Ajuntament de Requena, Diputació de València o Generalitat Valenciana, des del PRyA ens dóna la sensació que no volen rehabilitar aquesta zona, no els interessa” asseguren les fonts
Des del PRyA volen denunciar “el lamentable estat en el qual segueix la font dels Bruns set anys després d’aquell succés, el qual ha empitjorat després de les fortes pluges dels últims mesos”.
Si aquesta font es trobara prop de la costa valenciana “estem segurs que ja estaria restaurada i condicionada, però com sempre, l’interior valencià no existeix per als polítics de la nostra regió, tan sols som el seu pati posterior” asseguren des de la formació política d’àmbit municipal. 
Pel lamentable estat de la zona i pel risc físic per a les persones que l’actual estat d’aquest paratge de la pedania dels Ducs representa, des del Partit de Requena i Llogarets demanen una solució definitiva i un compromís públic per a la restauració ambiental de la font dels Bruns a la Generalitat Valenciana, Diputació de València i Ajuntament de Requena. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*