L’Ajuntament amplia la seua flota de vehicles amb una nova furgoneta elèctrica

Post també disponible en: Castellano

El nou vehicle, valorat en més de 60.000 euros, ha sigut subvencionat per Xarxa Elèctrica d’Espanya.

Els Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Eliana compten des de hui amb un nou vehicle elèctric per a fer els seus treballs diaris de manteniment. Es tracta d’una furgoneta de gran capacitat de càrrega que ha sigut finançada per Red Eléctrica de España (REE) gràcies a un conveni de col·laboració amb el Consistori.

La furgoneta compta amb una autonomia mitjana de 200 quilòmetres i la seua bateria és capaç de carregar-se al 80% en, tan sols, 45 minuts. A més està dotada de barres de càrrega superior, enganxament homologat i radar posterior per a facilitar el seu aparcament.

D’aquesta manera el nou vehicle, valorat en 60.258 euros i amb motorització 100% elèctrica pura amb 0 emissions de CO₂ i altres contaminants, contribuirà a la mobilitat urbana sostenible i a reduir la petjada de carboni i els seus efectes en el canvi climàtic.

L’alcalde, Salva Torrent, ha agraït enormement el gest a Red Eléctrica de España i ha recordat que aquesta nova adquisició se suma a la flota de vehicles municipals que, a poc a poc, s’està renovant apostant per energies alternatives i elèctriques. ‘L’ús d’aquesta mena de vehicles millora els nivells de contaminació i l’entorn de l’Eliana, per això modificarem pròximament l’ordenança per a bonificar les taxes a la ciutadania que aposta per aquesta mena d’energies’, ha avançat el primer edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*