El Consorci realitza a Setaigües un simulacre sobre les operacions i coordinació de mitjans aeris als incendis forestals

Post també disponible en: Castellano

El Consorci de Bombers de València ha realitzat un simulacre sobre les operacions i coordinació  de mitjans aeris als incendis forestals, que ha tingut lloc a Siete Aguas i ha congregat a més de 25 participants. 

El simulacre té com a objectiu posar a punt la pròxima actualització del Pla Especial d’Incendis Forestals, PEIF, especialment quant a la directriu tècnica d’operació de mitjans aeris. A este exercici, els tècnics responsables del Consorci de València han programat una simulació que hi posava a prova les figures del Cap d’Operacions Aèries (JOA) i del Coordinador de Mitjans Aeris (CMA), entre altres. Un exercici fonamental, ja que es tracta de posar en pràctica estes figures i directrius abans de la seua implantació definitiva en la nova versió del PEIF, i a més, seguint les recomanacions del CLIF, el Comité de Lluita contra els Incendis Forestals.

A més dels mitjans propis del Consorci de València, han participat al simulacre les unitats de l’AVSRE, concretament bombers forestals de la BV Bunyol i dotacions helitransportades i helicòpters V2, V3 i KAMOV V5, i els mitjans d’ala fixa AT’s V50, V51 i V52, així com personal tècnic. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*