El Consorci València Interior col·labora amb el Concurs de Fotografia i Vídeo sostenible d’Alpuente

Post també disponible en: Castellano

La temàtica se centra en la reducció de residus, la reutilització i separació de productes, el reciclatge, compostatge i l’adopció de bones pràctiques mediambientals. El termini d’entrega de material s’amplia fins al 25 d’octubre

El Consorci València Interior (CVI) col·labora en el Concurs de Fotografia i Vídeo organitzat per l’Ajuntament d’Alpuente en el que pot participar qualsevol persona que residisca en els municipis del CVI o que dispose de la targeta del meu Compte ambiental. La temàtica del concurs ha de centrar-se a mostrar la reducció dels residus, la reutilització de productes per a nous usos, la separació, magatzematge o transport de residus, el depòsit de residus en els contenidors o instal·lacions corresponents, el compostatge, el reciclatge o qualsevol altre aspecte que reflectisca les bones pràctiques en la gestió dels residus. Com més creatives i innovadores siguen, més possibilitats tindran de fer-se amb el guardó. El termini d’entrega de materials s’amplia fins al 25 d’octubre.

El jurat, compost per personal de l’Ajuntament d’Alpuente, personal del Consorci València Interior, un professional del món de la fotografia i un membre de l’IES La Muntanya del municipi, triarà tres fotografies i tres vídeos. Esta preselecció serà compartida per les Xarxes Socials d’Alpont, des d’on el públic podrà votar la seua obra favorita. 

El certamen s’ha dividit en dos categories. D’una banda, la fotografia, que està enfocada a tots els públics sense límit d’edat i en la que es poden enviar fins a tres fotografies originals en el format jpg o png d’un màxim de 10 MB cada una. En el cas dels vídeos, els aspirants han de ser menors de 18 anys i enviar com a màxim tres vídeos de no més de 60 segons en format AVI, MP4 o MPEG-4 de fins a 20 MB o a través de plataformes tipus wetransfer si pesen més, així com compartint els vídeos des de Tik Tok o semblant. En ambdós casos, el material ha de ser original i no ha d’haver sigut premiat en cap altre concurs. L’enviament ha de fer-se al correu concursoalpuente@gmail.com i les bases poden consultar-se en la pàgina de l’Ajuntament d’Alpont.

El primer premi, en el cas de la secció de fotografia, serà a triar entre un trípode de fotografia i un cap de setmana per a dos persones a Alpuente amb allotjament, sopar, ruta i cistella de productes serrans. El segon premi serà un tast de vins, una ruta per a quatre persones i una cistella de productes serrans. En la categoria de vídeo, el primer premi serà un patinet elèctric i el segon un joc creatiu ecològic i el llibre La vida secreta dels arbres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*