Reunió de caps de policia a Turís

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, ha rebut al seu despatx als caps de policia local de Xiva, Xest, Montserrat, Montroi i Turís per a mantindre una reunió de treball.

Segons Fortaña “es tracta d’una primera presa de contacte del que pretén ser una cita periòdica, en la qual els caps policials puguen compartir experiències i posar en comú estratègies i actuacions”. 

En esta ocasió ha sigut en Turís però també tindrà un caràcter rotatiu de manera que s’anirà produint en cada una de les localitats.

En finalitzar la reunió l’alcalde s’ha manifestat especialment satisfet “perquè fruit d’esta col·laboració els diferents cossos locals de policia podran enriquir-se professionalment a més de poder consensuar accions i estretir la seua col·laboració en futures operacions i en moments determinats”.

Assumptes relacionats amb la seguretat viària, de drogodependències, robatoris i ocupació il·legal d’habitatges, així com la coordinació d’esdeveniments i maximització de la informació i recursos en moltes zones dels nostres termes en les que comparteixen una mateixa preocupació s’han posat damunt la taula per tal de tractar-ho amb la màxima determinació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*