El Cicle d’Art “Tardor a Pinzellades” de Bunyol arranca aquest cap de setmana en la localitat

Post també disponible en: Castellano

Del 16 d’octubre al 18 de desembre Buñol es vist d’art amb Tardor a Pinzellades. Comença aquest dissabte amb l’espectacle “Rojo” de Mirella Miracle en la Plaça del Molino Galà. 

Demà dissabte 16 d’octubre arranca Tardor a Pinzellades a Buñol amb la presentació d’aquest cicle d’art en la Plaça del Molino Galà a les 11.30h. Després, a les 12h es durà a terme l’espectacle “Rojo” de Mirella Miracle.
Al següent divendres, el 22, a les 18 i a les 19h en dues passes podrà veure’s “Lú” de Maduixa Teatre en el Teatre Montecarlo. El dissabte 23, en la Plaça Manuel Carrascosa, es representarà “Muliere” de Maduixa Teatre a les 12h. A la vesprada, a les 18.30h es presentaran les exposicions Josie Mccoy, “Les muses de Josie Mccoy” a la Sala del Oscurico del Castell de Buñol, i també Inés Fuertes amb la seua exposició “Poesia del detall” a la Sala Turisme de Buñol. Estaran fins al 21 de novembre. 
El diumenge 24 d’octubre a les 12h es presentarà l’exposició/homenatge a Juan Manuel Aparisi al Molino Galà de Buñol. I l’últim cap de setmana del mes, el dissabte 30, al matí, a les 9h arrancarà el Concurs de pintura ràpida Cicle d’Arts “Una tardor a pinzellades”. A la vesprada, a les 17h, lliurament de premis i exposició fotogràfica “Barri Sant Rafael” a la Sala El Mercat. L’endemà, el diumenge 31, a les 12h inauguració de la intervenció del Ganchillo solidari al Molino Galà. A la vesprada, a les 20h, Vetlada nocturna, intervencions lluminoses amb música de flamenc trio i estimares en Sant Lluís. 
Juan Luis Pallás, regidor de Cultura del Consistori buñolense, s’ha mostrat molt satisfet per aquest cicle d’art, que omplirà paratges, zones emblemàtiques i places de Buñol de tota mena de demostracions artístiques, “perquè Buñol és art, cultura, espectacle, música, i prova d’això és aquest cicle d’art Una tardor a pinzellades. Esperem que siga del grat de la ciutadania i per descomptat dels visitants que vinguen a gaudir de les nostres exposicions, intervencions i espectacles”, va finalitzar l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*