El Consorci València Interior es reuneix amb les sis mancomunitats per a tractar la gestió de residus

Post també disponible en: Castellano

Durant aquesta ronda de trobades virtuals el CVI pretén acostar-se als municipis i explicar els nous projectes que l’ens desenvoluparà durant aquest any

El Consorci València Interior (CVI) ha iniciat una ronda de reunions amb els representants dels municipis de les sis mancomunitats que integren el CVI per a tractar les qüestions relacionades amb la gestió de residus. El president de l’ens supramunicipal i alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, i el gerent Ángel Rodríguez, han posat en el centre del full de ruta els nous projectes mediambientals i els punts més importants que es tractaran durant la pròxima assemblea a celebrar aquest mes d’abril.


Amb això, el CVI pretén acostar-se als municipis en un exercici de transparència, on s’ha avançat als assistents els principals punts que es tractaran en l’assemblea, els programes que es desenvoluparan amb les subvencions que s’han sol·licitat, els nous projectes que es posaran en marxa i determinats aspectes relatius a la gestió dels residus. A més, s’ha aprofitat aquestes trobades virtuals per a explicar-los la nova eina mitjançant la qual se celebraran les assemblees a partir d’ara, complint totes les mesures de seguretat anti COVID i de manera que puguen connectar-se els representants dels 61 municipis des de qualsevol punt sense haver de desplaçar-se. 


El Consorci s’ha reunit ja amb els membres de les mancomunitats de la Foia de Bunyol- Xiva, la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi i Camp de Túria. Hui li toca el torn al Racó d’Ademuz i la setmana que ve està prevista la reunió amb la Mancomunitat de la Regió muntanyenca i amb els municipis de la Mancomunitat de l’Alt Túria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*