El Consorcio Camino del Cid convoca la XI edició del Premio Álvar Fáñez

Post també disponible en: Castellano

El certamen, dotat amb 2.000 euros, premiarà un projecte o activitat significatius que tinguen per objecte la difusió, dinamització o conservació del Camino del Cid o del llegat cidiano a través d’actuacions localitzades en almenys una població de la ruta

El Consorcio Camino del Cid ha convocat la XI edició del Premio Álvar Fáñez, un guardó que té com a objectiu premiar un projecte significatiu que, previst per a realitzar-se en 2023, tinga per finalitat la difusió, dinamització o conservació del Camino del Cid, del llegat cidiano o bé la commemoració del pas i presència del Cid a través de diferents activitats localitzades en almenys una població inclosa en este itinerari turístic-cultural.

Així, el Consorcio fa referència a projectes relacionats amb la recuperació i conservació dels camins o senyalització d’estos, edicions de publicacions de singular interés, festes de contingut cidiano, representacions populars, marxes, trobades, xarrades i conferències, entre altres iniciatives.

En el Premio Álvar Fáñez podran participar totes aquelles associacions sense ànim de lucre situades en alguna de les huit províncies que formen part del Camino del Cid, entre les quals está la de València; a més de Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castelló i Alacant.

Fins ara, més de mig centenar d’associacions han participat en este certamen que ha valorat un total de 89 projectes. El Premio Álvar Fáñez té una dotació econòmica de 2.000 euros.

Les associacions interessades a participar poden enviar el seu projecte fins al 15 de març de 2023 bé en format pdf a través del correu electrònic info@caminodelcid.org o bé en paper, remetent la proposta a la seu del Consorcio Camino del Cid, situada en la C/ Madrid, 24, 09002, Burgos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*