L’Ajuntament de Benaguasil programa nombroses activitats de cara al Nadal

Post també disponible en: Castellano

L’encesa de les llums nadalenques donarà el tret d’eixida al Nadal.

La programació contempla activitats culturals, esportives i d’oci.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Festes i Joventut, ha preparat enguany un complet programa de Nadal per al gaudi de tots els públics. La programació que, té molt en compte als més xicotets, arrancarà demà 8 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat típic nadalenc que ja decora els carrers de Benaguasil, i també el Santuari de Montiel, una de les novetats de la il·luminació nadalenca d’enguany.
Així ho ha assenyalat l’edil Ana Aleixandre, qui ha destacat l’extensa i completa programació organitzada perquè el públic infantil gaudi amb gran il·lusió d’aquestes dates entranyables. 
El programa d’activitats es desenvoluparà durant tot el mes de desembre i fins al 8 de gener. Una de les novetats de la programació serà la fira d’atraccions que del 8 al 10 de desembre s’instal·larà en l’Avinguda de Montiel.
L’oferta d’oci i entreteniment es completa amb la fira d’Europa i el mercat nadalenc en el qual del 16 al 18 de desembre la ciutadania podrà gaudir amb música ambientada en la temàtica nadalenca, de jocs lúdics per als més xicotets, tallers infantils, a més de demostracions d’alguns tallers d’artesania, i la visita de Papa Noel i del patge real.

Una altra de les iniciatives que es desenvoluparà durant les festes nadalenques és l’escola de Nadal del 26 al 30 de desembre, dirigida a xiquets de 3 a 12 anys. La temàtica general girarà entorn de les diferents tradicions nadalenques que existeixen al voltant del món, realitzant tallers manuals i activitats lúdiques relacionades amb el país a tractar. 

Així mateix amb la finalitat d’oferir alternatives d’oci saludable durant les vacances als més joves, l’Ajuntament ha organitzat per als dies 26 i 27 de desembre en el Centre de la Joventut la I Fira Gamer que, comptarà amb PS4’s, Nintendos Switch, XBOX One i llocs de Realitat Virtual.

També per a la població jove s’ha organitzat l’III Torneig de Futbol Sala en les instal·lacions del complex esportiu, del 28 al 30 de desembre.

El programa d’activitats es completa amb la fira de Reis del 2 al 8 de gener, una jornada infantil en la Plaça el 4 de gener i la cavalcada de Reis pels carrers de Benaguasil el 5 de gener.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*