El PRyA sol·licita en el ple de Requena la reparació del pont sobre la via del tren, al costat de la rotonda de Les Penyes

Post també disponible en: Castellano

“L’entrada a Requena per la rotonda de Les Penyes es troba en una situació lamentable a causa de la falta de manteniment per part del govern socialista de Mario Sánchez”, segons assegura en el seu comunicat el Partit de Requena i Llogarets.

“En el passat ple, el Partit de Requena i Llogarets va sol·licitar la reparació del pont situat sobre les vies del tren, en l’entrada a Requena pel barri de Les Penyes. 
Aquesta via d’entrada a la nostra ciutat, molt transitada per vehicles que venen de l’autovia, es troba en una situació de deterioració molt avançada pel pas dels anys i la falta de manteniment.
Diversos veïns han comunicat aquesta situació al PRyA perquè sol·licitem la seua reparació a l’Ajuntament de Requena, el qual és titular d’aquest tram de carretera.
A causa del mal estat per l’enfonsament de l’asfalt d’aquesta via, els vehicles pateixen colps, que en el cas d’autobusos es veuen incrementats per la seua grandària. 
La falta de manteniment per part del govern socialista de Mario Sánchez durant aquests anys ha fet que la deterioració d’aquest pont s’accentue. Tal vegada el govern requenense està en altres coses, però la realitat és que tot el municipi es troba deteriorat a causa de la inactivitat i falta de gestió del govern de PSOE i Podemos. 
Per tot això, des del PRyA sol·licitem al govern del PSOE la reparació d’aquest pont i l’asfaltat necessari per a no danyar els vehicles al seu pas per aquesta via d’accés a Requena”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*