El SC Requena s’imposa en l’últim sospir al CD Bunyol (1-2)

Post també disponible en: Castellano

No es va complir la màxima de “a entrenador nou, victòria segura”, però sí que ho va fer la de “si no has pogut guanyar un partit en 90 minuts; almenys no els perda en e últim minut”.

Totes dues circumstàncies resumirien la trobada entre el CD Bunyol i el SC Requena que els dos conjunts van disputar aquest passat cap de setmana i en el qual l’equip visitant es va emportar 3 valuosíssims punts d’un Beltrán Báguena en el qual s’estrenava en la banqueta (o més aviat tornava després d’un periple anterior) com a nou entrenador Luis Navarro.

Tots dos conjunts van mantindre un entretingut xoc en el qual els visitants van ser els primers (en el minut 44 per mediació de Akuse) i els últims a colpejar (Manuel Ferriol, ja en el temps de descompte). El CD Bunyol iguale la contesa en la segona meitat de la trobada per mediació de Rubén en el minut 64, però ja no van aconseguir superar a l’equip visitant en la resta del partit.

Amb aquest resultat, els de Requena es mantenen en el lloc seté de la tala, un per damunt del CD Bunyol que s’allunya del cap, que lidera el CD Utiel amb 35 punts, 13 més dels que tenen els de La Foia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*