EL COTIF Promeses ISTOBAL 2022 comptarà amb 56 equips pre-benjamins, benjamins i alevins

Post també disponible en: Castellano

En alevins saltaran al terreny de joc un total de 24 conjunts entre els quals destaquen Llevant UD, Villareal CF, València CF i Sevilla FC.

En la categoria de benjamins lluitaran pel títol 18 equips mentre que 14 ho faran en pre-benjamins.

El nou camp de futbol 8 a la ciutat esportiva Els Arcs s’inaugurarà oficialment el divendres 22 de juliol

El COTIF Promeses ISTOBAL 2022 comptarà amb la participació de 56 equips pre-benjamins, benjamins i alevins en la seua 38 edició que es disputarà del 27 de juliol al 7 d’agost a l’Alcúdia (València), recuperant la normalitat i el nombre de països que participen en el certamen. 

Fidel al seu compromís amb aquest torneig des dels seus orígens, ISTOBAL uneix forces amb el COTIF per a la promoció de l’esport, el talent i continuar impulsant el torneig com un dels més importants del panorama esportiu. 

Per a això, el grup valencià líder en solucions per a la rentada i cura del vehicle ha renovat un any més el seu patrocini amb el campionat de promeses per a xiquets de fins a 12 anys en la seua aposta pels joves talents del futbol.

La trenta-huitena edició del torneig promet convertir-se en una de les edicions més espectaculars de la seua història amb el millor futbol Sub-20 en totes les seues categories on es donaran cita grans promeses del futbol internacional. 

El COTIF Promeses ISTOBAL comptarà amb els millors combinats del territori nacional amb 14 equips en la categoria de pre-benjamins, 18 en la de benjamí i 24 en la d’aleví. 

En la categoria de pre-benjamins lluitaran pel títol els equips de: C.D.E.B. Ontinyent, CPTP Acadèmia, Sel. Promeses ND, Massia Promises, Selecció Soccer Team València, C.D. Malilla, Football Training Academy 380, C.F. Gandia, CD L’Alcúdia de Crespins, World Soccer València, Innotec, MET Soccer Academy, Academy Vision Foot i AVF. 
En canvi, en benjamins saltaran al terreny de joc UD Alzira, Selecció Promeses ND, Massia Promises, CF E1 València Paiporta, Selecció Ribera Costanera Canals, Selecció Soccer Team València, Football Training Academy 380, C.D. Malilla, MTS Academy, Carlet EMF C.F, SIA Academy, World Soccer València, Innotec, MET Soccer Academy, Fbcd Catarroja, Academy Vision Foot, UE l’Alcúdia i C.Sr. L’Alcúdia de Crespins
Per part seua, en alevins participaran: Massoccer Team, CF Gandia, UD Alzira, Selecció Promeses ND, Massia Promises, Selecció Ribera-Costanera Canals, UE l’Alcúdia, O.Sr. Alginet, CF E1 València Paiporta, Selecció Soccer Team València, C.D. Malilla, C D Acer, SIA Academy, World Soccer València, Innotec, Soccer Talent, MET Soccer Academy, Barcelona Team, FBCD Catarroja, Academy Vision Foot, Llevant UD, Villareal CF, València CF i Sevilla FC

La final del COTIF Promeses ISTOBAL 2022 es disputarà el 7 d’agost en les seues diferents categories. 
Inauguració del nou camp de futbol, El Campet

Les obres del Campet, el nou camp de futbol 8 a la ciutat esportiva Els Arcs, en el qual ha col·laborat ISTOBAL per a la seua posada en marxa, han avançat a bon ritme en els últims mesos i la seua inauguració oficial està prevista divendres que ve 22 de juliol. 

Situat darrere del camp principal, aquest excepcional escenari contribuirà a la promoció de l’esport i la vida saludable en la societat, a més de continuar impulsant el COTIF com un dels tornejos més importants del panorama esportiu.

ISTOBAL, líder en el sector de la cura del vehicle

ISTOBAL és un grup multinacional situat a València, líder en disseny, fabricació i comercialització de solucions per a la rentada i cura del vehicle. Amb 70 anys de trajectòria, ISTOBAL posa la innovació i l’alta tecnologia al servei de productes i serveis que generen gran rendibilitat al negoci de la rentada i un elevat valor afegit per als usuaris. 

El Grup exporta els seus productes a més de 75 països, treballant amb una àmplia xarxa de distribuïdors per tot el món. Compta amb deu filials i quatre plantes de fabricació a Europa, Amèrica i Àsia. Actualment, el 76% de la seua producció correspon a vendes internacionals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*