El Departament de Manises pateix un increment de 72 casos per coronavirus i de 4 morts durant aquesta última setmana

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises ha patit un augment de 72 casos aquesta setmana, ha passat dels 383 comptabilitzats dilluns als 455 d’aquest diumenge, segons les dades ofertes per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana que ha actualitzat aquest diumenge les xifres de el Departament a què pertanyen la majoria dels pobles de la Foia de Bunyol-Xiva.

Dilluns es van incrementar els casos positius en 15 persones, dimarts a 7 i dimecres a 11, arribant als 401 casos; mentre que de dijous a divendres va créixer en 38 (439 casos), el dissabte en quatre (443) i avui diumenge a 12 per situar-se als 455, la qual cosa ofereix una taxa per cent mil habitants actual de l’219,60.

Pel que fa a el nombre de morts, la xifra s’ha estancat en els 42 durant els últims dies: el dilluns va perdre la vida una persona a l’igual que diumenge i el dissabte passats; i el dimarts van ser tres persones; encara que des del dimecres no ha perdut la vida cap persona amb coronavirus en el Departament de Salut de Manises.

El Departament de Manises cobreix la demanda sanitària de 207.215 persones procedents dels 14 municipis adscrits i que són, a més de Manises, els d’Alborache, Bunyol, Macastre, Yàtova, Xest, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba-roja, Aldaia i Mislata.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de l’26 de març (que són els comptabilitzats fins a un dia abans) són d’un total de 455 positius, amb 42 morts, el que ofereix una taxa de positius de l’219,60 i una taxa de mortalitat de l’20,30. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments, segueixen situant a el de Manises en el grup dels que estan lleugerament per sota de la mitjana pel que fa a afecció de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*