El Departament de Salut de la Ribera celebra una “Jornada sobre prescripció de l’activitat física en Atenció Primària i Acció Local”

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de la Ribera ha celebrat, este matí, a la Casa de la Cultura d’Alzira, una “Jornada sobre prescripció física en Atenció Primària i Acció Local”.

La Jornada, que ha estat inaugurada per la gerent del Departament de Salut, Dra. Liliana Fuster, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha reunit 70 professionals sanitaris i municipals de la comarca de la Ribera.

L’objectiu ha sigut el de destacar la necessitat de promoure, tant des de les consultes d’Atenció Primària com des dels ajuntaments, la realització d’activitat física regular, per a millorar la salut global i la qualitat de vida de la població. 

D’esta manera, s’ha aprofitat esta Jornada per a avaluar i establir les línies d’actuació futures de “La Ribera Camina”, el programa de passejos saludables en companyia i sota supervisió sanitària, que el Departament de Salut de la Ribera ha desenvolupat en els últims anys i que implica ja 20 ajuntaments i a prop d’un miler de participants.

Cal destacar que la inactivitat física és, actualment, el quart factor de risc de mortalitat més important a tot el món i influeix considerablement en la prevalença de malalties no transmissibles i en la salut de la població en general.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*