El Departament de Salut de Manises acorda en el comité d’empresa remunerar la carrera professional

Post també disponible en: Castellano

Aquesta important mesura entrarà en vigor en aquest mes de juny, segons els pactes entre les parts

Aquest acord està dirigit a tots els professionals laborals que presten serveis en la sanitat pública del Departament de Salut de Manises i als quals els siga aplicable aqueix complement retributiu de carrera i desenvolupament professional.

“Volem que els nostres professionals estiguen orgullosos de treballar en el Departament, oferint un servei i tracte de qualitat als nostres pacients”, assenyalen des de l’Hospital

El Departament de Salut de Manises i els representants dels treballadors en el Comité d’Empresa format per CSIF, CCOO, SATSE, UGT i SAE, han signat un acord que millora les condicions laborals dels professionals d’aquesta àrea sanitària.
Aquest acord aconseguit contempla la implementació del complement retributiu de carrera i desenvolupament professional que aplicarà a tot el personal laboral de l’Àrea de Salut. Aquest complement salarial té com a objectiu “reconéixer, valorar i premiar l’esforç, la implicació i altres mèrits que cada persona treballadora aporta al Departament de Salut, en benefici últim de la cura de la salut de les persones”, assenyalen des de l’Hospital de Manises.
Aquesta important mesura entrarà en vigor en aquest mes de juny, segons els pactes entre les parts.
Amb aquest acord que aplicarà als professionals que els corresponga des d’aquest mateix mes de juny, queda patent el compromís que la companyia va adquirir el 7 d’abril de 2022 amb el Pacte d’Empresa, que va suposar un increment salarial d’un 6% per a l’any 2022 i pujades vinculades a l’IPC per als anys 2023 i 2024, un increment dels imports del preu de guàrdies i doblatges així com l’augment dels dies de lliure disposició, entre altres mesures.
Aquest acord és de nou el resultat d’un diàleg constructiu i compromés entre totes les parts implicades al qual se suma la bona disposició i treball dels equips implicats per a tancar aquest “complex” assumpte i de “rellevant abast laboral i professional”, tal com ho qualifiquen des de l’hospital manisero.
Des de la Direcció, volen mostrar la seua satisfacció ja que entre les seues línies estratègiques destaquen com a prioritat la qualitat, la formació, la carrera i el desenvolupament professional dels treballadors.
“La signatura d’aquest acord demostra que en aquest Departament de salut es busca cuidar a les persones que formen part d’ell, ja siguen pacients o professionals. Volem que els nostres professionals estiguen orgullosos de treballar ací, oferint un servei i tracte de qualitat als nostres pacients”, han indicat des del Departament de Salut de Manises.
Els responsables del Departament proporcionaran informació als treballadors per a conéixer els detalls d’aquest complement, com sol·licitar-lo, preguntes freqüents, terminis i data d’abonament, entre altres possibles qüestions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*