El Departament de Salut de Manises agraeix a Xest les mostres de gratitud als seus sanitaris en el municipi

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ha celebrat un homenatge als professionals sanitaris, farmacèutics i de neteja i desinfecció del Centre de Salut de la localitat. Durant l’acte es va visualitzar un reportatge audiovisual elaborat pel consistori en el qual les persones del centre de salut del Departament de Salut de Manises compten la pandèmia en primera persona.

“Després dels mesos tan durs de pandèmia, amb successives ones, una vacunació prioritària i la necessitat de recuperar l’assistència sanitària presencial, s’agraeixen aquestes mostres de reconeixement. Com molt bé han indicat els representants locals, la sanitat la protegim entre tots”, agraeix el Coordinador del Centre de Salut, el Dr. Esteban Romero.

“Amb aquest vídeo també es pretén també crear llaços d’enteniment i col·laboració entre el centre de salut i la ciutadania chestana. Aquesta pandèmia ha posat de manifest la importància de l’atenció primària i ara tots i totes som més conscients de la necessitat d’enfortir el sistema sanitari i ens hem d’implicar a fer-lo possible”, ha indicat la regidora.

Durant el reconeixement, l’alcalde de la localitat, José Morell i la regidora de Cultura i Sanitat, Mª Ángeles Llorente, han entregat a una representació dels professionals sanitaris de la localitat un dibuix original realitzat per l’artista valencià José Antonio Espinar i van regalar una làmina realitzada per la il·lustradora Eva Cortés al Centre de Salut.

Per part seua, l’alcalde, José Morell, ha destacat la capacitat d’adaptació i l’esforç del personal sanitari. “Els propis sanitaris definiu enguany amb les paraules esforce, adaptació, repte, aprenentatge, incertesa, por, esperança o col·laboració. Crec que la paraula valentes les engloba a totes perquè cal ser molt valenta per a adaptar-se, superar la por i no deixar-se portar per la paràlisi, per a obrir-se a col·laborar i per a haver mantingut l’esperança en aquells mesos, i el personal del centre de Salut ho va ser”, ha conclòs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*