El Departament de Salut de Manises lliurament aliments i joguets a les famílies més necessitades

La recaudación beneficiará a cientos de familias de la localidad de Manises, Buñol y Barrio del Cristo a través de Cáritas.
La recaudación beneficiará a cientos de familias de la localidad de Manises, Buñol y Barrio del Cristo a través de Cáritas.

Post també disponible en: Castellano

La recaudación beneficiará a cientos de familias de la localidad de Manises, Buñol y Barrio del Cristo a través de Cáritas.
La recaptació beneficiarà a centenars de famílies de la localitat de Manises, Bunyol i Barri del Crist a través de Càritas

S’han recaptat 254 quilos d’aliments, 305 joguines i 50 llibres gràcies a la col·laboració de pacients, visitants i empleats del centre

A més, per augmentar la recaptació solidària, la direcció del Centre de Salut de Manises ha col·laborat amb el suport a la recollida d’aliments i l’aportació econòmica de 3.000 euros

L’Arbre de Nadal de l’Hospital de Manises s’ha il·luminat un any més per la solidaritat. El centre hospitalari ha col·laborat amb l’Associació de Voluntaris Manises per a la recollida de 254 quilos d’aliments no peribles, que es destinaran a les famílies més desfavorides del Departament de Salut de Manises. A més, s’han recollit 305 joguines i 50 llibres destinats a nens en risc d’exclusió social.

La iniciativa del “Arbre Solidari ‘ha estat possible gràcies a la col·laboració de pacients, familiars i professionals de l’hospital, els que un any més han volgut formar part d’aquesta tradicional acció nadalenca a través dels seus donatius. La recaptació beneficiarà a centenars de famílies de la localitat de Manises, Bunyol i Barri del Crist a través de Càritas i ajudarà a que famílies de recursos limitats poden gaudir de les festivitats.

Així mateix, la direcció del departament de Salut ha aportat amb l’import de 3.000 euros, que al seu torn seran transformats en aliments i s’uniran als ja recollides. El gerent de l’Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, ha agraït a tots “els que han contribuït amb aquesta iniciativa solidària que va a ajudar les persones més necessitades del Departament de Salut de Manises”.

La recollida de joguines i aliments ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Manises que han organitzat la recollida d’aliments instal·lant un punt de recollida a la zona del Hall del centre i seran els encarregats de repartir els donatius a Càritas. Aquesta iniciativa també ha comptat amb el suport de l’ajuntament de Manises.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*