El Departament de Salut de Manises organitza una jornada sobre espectre autista en el context femení

Post també disponible en: Castellano

Experts del Departament de Salut de l’Hospital de Manises protagonitzen aquestes jornades dijous que ve 11 d’abril i compartiran amb els pacients i familiars consells sobre el trastorn.

Dijous que ve 11 d’abril a les 09.00 hores, el Departament de Salut de l’Hospital de Manises celebrarà la segona edició de les seues Jornades sobre Espectre Autista (TEA), un esdeveniment dissenyat per a ajudar a comprendre les dimensions específiques de l’espectre autista en el context femení.

Sota el títol ‘L’Autisme en femení’, pacients i experts a nivell nacional i professionals del departament de salut de Manises parlaran sobre les claus d’una bona formació i investigació específica en les xiquetes, adolescents i dones amb TEA.

Aquesta jornada estarà impartida per especialistes en la matèria i el seu objectiu és proporcionar als pacients i les seues familiars informació, tècniques i exercicis útils per al seu benestar, utilitzant un format pràctic i interactiu, en el qual es puguen resoldre els seus dubtes.

Així, els experts en aquesta mena de trastorn aportaran durant les xarrades consells per a detectar senyals d’alerta en la detecció de xiquetes amb TEA, les conseqüències del diagnòstic tardà en dones amb TEA o comorbiditat dels trastorns alimentaris i el TEA en dones, així com les seues implicacions per al tractament. A més, la cita està plantejada com un espai obert on plantejar els dubtes com a pacient i rebre suport.

Les II Jornades Espectre Autista: “L’Autisme en Femení” es desenvoluparan el dijous 11 d’abril de 2024, a partir de les 09.00 hores, a la sala Ramón y Cajal de l’Il·lustre  Col·legi Oficial de Metges de València i comptaran amb la participació d’expertes en espectre autista a nivell nacional, a més del conjunt de professionals de la Unitat de Neurorrehabilitación Infantil del Departament de Salut de Manises.

Les inscripcions per a aquest esdeveniment estan tancades en haver superat els 500 inscrits. Consulta el programa ací. 

Participen:

Roberto Gorgues Comes, director A. Primària Departament Salut Manises 
Sergi Güemes Márquez, coordinador Unitat Neuro-Rehab. Infantil del Departament de Salut de Manises 
María Motos Muñoz, neuropsicòloga Unitat Neuro-Rehab. Infantil del Departament de Salut de Manises. 
Lola Garrote, directora i psicòloga en Centres de Psicologia Lola
Costanza Moneti, psicòloga general sanitària i Doctorada en psicologia 
Sara Codina, conferenciant i autora de mujeryautista.com 
Gema García Marco, psicoterapeuta, terapeuta familiar i docent universitària. Especialitzada en trastorns alimentaris i psicoteràpia per a psicòlegs/as.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*