El Departament de Salut de Manises recull 9.150 euros que destinarà a obres socials per Nadal

Post també disponible en: Castellano

De l’import total donat, el centre hospitalari ha aportat 3.000 euros per a la compra d’aliments.

Enguany, com a novetat, els professionals de l’àrea sanitària han tingut l’oportunitat de donar voluntàriament l’import de les seues cistelles de nadal, la qual cosa ha suposat un total de 1.700 euros

La donació s’entrega a Càritas qui el reparteix en forma d’aliments a famílies del Departament de Salut

El Departament de Salut de Manises recull un total de 9.150 euros que destinara a obres socials per Nadal. Aquest import correspon als diners recollits en diferents accions socials promogudes per l’àrea de salut en la seua tradicional campanya de l’Arbre Solidari. 

Enguany, l’Arbre Solidari instal·lat en l’hall de l’Hospital de Manises ha recollit aliments no peribles, joguets i llibres infantils gràcies a la col·laboració de pacients, visitants i empleats. A aquests donatius, el Departament de Salut de Manises ha afegit una aportació de 3.000 euros que Càritas destinarà a les famílies més necessitades de l’àrea de salut. 

A més, com a novetat, els professionals de l’àrea sanitària han tingut l’oportunitat de donar voluntàriament l’import de les seues cistelles de nadal, la qual cosa ha suposat un total de 1.700 euros donats també en el marc d’aquesta campanya solidària. 

Finalment, en aquestes dates tan marcades per la pandèmia del Covid-19, l’Hospital ha decidit entregar el pressupost dels esdeveniments nadalencs que no han pogut realitzar-se a causa de la pandèmia a aquesta campanya solidària. “Amb les circumstàncies en les quals estem vivint aquestes festes, el pressupost destinat a esdeveniments i activitats que en aquests mesos no hem pogut realitzar s’entregarà juntament amb la resta de donatius a la campanya solidària”, ha explicat el gerent del Departament de Salut el Dr. Ricardo Trujillo.

La donació s’ha entregat a Càritas del Barri del Crist, Manises, Xest i Bunyol a través de l’Associació de Voluntaris de Manises i la resta dels col·laboradors. L’entitat social és l’encarregada de repartir els aliments i joguets entre les famílies més desfavorides del Departament de Salut de Manises.

El gerent de l’Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, ha agraït a tots “els que han contribuït amb aquesta iniciativa solidària que ha ajudat a les persones més necessitades”. La iniciativa Arbre Solidari s’ha organitzat juntament amb l’Ajuntament de Manises i el de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*