El Departament de Salut de Requena registra oficialment 352 positius i 37 morts per coronavirus fins aquest dimarts

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Requena cobreix la demanda sanitària de 51.489 persones procedents dels municipis adscrits de les comarques de Requena-Utiel i de la Vall d’Aiora-Cofrents, a més d’altres municipis limítrofs de la Foia de Bunyol-Xiva com Setaigües o dels Serrans com Benagéber o Xera.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de el 14 de març (corresponents als facilitades pels centres sanitaris un dia abans) són d’un total de 352 positius, amb 37 morts, el que ofereix una taxa de positius de l’683,60 i una taxa de mortalitat de l’71,90. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments situen el de Requena en el grup dels que estan al capdavant pel que fa a afecció de la pandèmia; amb comparatives fins i tot superiors a alguns centres de la ciutat de València.

Després de l’estudi del les dades disponibles fins aquest dimarts, l’àrea metropolitana de València reuneix el major nombre de contagis de la la Comunitat Valenciana. De fet, els departaments de salut dels hospitals de referència de la capital se situen entre els primers llocs pel que fa a nombre de contagis i morts; tot i que destaca també, pel que fa a la major taxa de contagis per cada cent mil habitants, el Departament de Requena (683,60), que atén 51.489 ciutadans.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*