El director Cristóbal Soler clausurarà l’I Curs Internacional de Direcció José Collado aquest dissabte a l’Auditori Municipal de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Música i més música per a aquest cap de setmana a l’Auditori Municipal de Sant Lluís

Aquest cap de setmana la protagonista del cicle Cultura a-Mà de Bunyol Actua és l’SM “L’Artística de Buñol”.
El divendres, 30 de juny, concert de la Banda Simfònica de la SM “L’Artística” de Buñol amb un magnífic repertori que inclou peces de Bernstein, Ginastera, Copland, Marquez, etc … preparat pel seu director titular, Mario Ortuño. 
El dissabte l’auditori serà el marc en el qual es desenvoluparà el concert de clausura a càrrec de la Harmonie Ensemble, que serà dirigit pel director valencià, Cristóbal Soler, un dels directors d’orquestra més importants en el panorama musical nacional i internacional. En aquest concert es podrà gaudir del repertori treballat durant el transcurs de l’I Curs Internacional de Direcció José Collado, organitzat per AIDO José Collado i l’Ajuntament de Buñol, realitzat en el Palau de la Música de Buñol els dies 26 al 30 de juliol.
El diumenge la vetlada musical que començarà a la 20 hores serà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de la SM “L’Artística” dirigida per Mario Ortuño que oferirà al públic un espectacular programa musical.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*