La UE aprova el tercer Projecte Erasmus + Acció Clau KA 101 de l’col·legi públic Sant Lluís de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Erasmus + és el programa de la UE per donar suport l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa.

La posada en marxa de l’Tercer Projecte Erasmus + Acció Clau KA 101, Mobilitat de persones per motius d’aprenentatge en el sector d’Educació Escolar, de l’CEIP Sant Lluís, ja és un fet.

El 8 de juliol passat de 2020 es publicava a la pàgina web de l’SEPIE la Resolució per la qual es fan públics els llistats provisionals de sol·licituds seleccionades, corresponent a la Convocatòria de Propostes de el programa Erasmus + 2020.

El tercer projecte amb el nom de “Veure, escoltar i aprendre a Europa” ha estat seleccionat i li ha estat concedit un pressupost de 17.017 euros per fer 10 mobilitats. Aquestes mobilitats són per fer cursos de formació de professorat i per a realitzar cursos estructurats amb visites a col·legis.

Les mobilitats d’aquest tercer Projecte Erasmus + es van a realitzar a Gran Bretanya (Escòcia), Irlanda (Dublín), Itàlia (Roma), Noruega (Oslo) i República Txeca (Praga).

Les professores que van a realitzar les mobilitats en aquesta ocasió són les especialistes d’anglès, educació física, educació infantil, pedagogia terapèutica i la directora de centre.

Els objectius d’aquests proyectosErasmus + són:

Internacionalitzar el CEIP Sant Lluís.
Connectar diferents cultures mitjançant l’ús de les TICS.
Fomentar la inclusió de tot l’alumnat.
Reforçar les competències lingüístiques tant de l’alumnat com del professorat.
Desenvolupar i / o adquirir noves metodologies innovadores i més actives que ens permetin abordar des d’una altra perspectives les dificultats d’aprenentatge.
Compartir experiències d’èxit, metodologies, estratègies, que ens ajudin a enriquir la nostra acció educativa.

Eva Abril, professora d’anglès de el centre educatiu, i Verónica Ramírez, especialista de pedagogia terapèutica, han realitzat recentment la primera mobilitat de l’Segon Projecte Erasmus + KA101 amb destinació a Grècia.

Així relaten les dues professores la seva experiència al país grec: “El professor Petros ens ha ensenyat l’acadèmia, les seves instal·lacions i explicat la dinàmica de el curs. A més, ens ha proporcionat dades d’interès sobre la zona en què ens trobem, Glifada. Les classes han estat pràctiques a peu de carrer, apropant-nos a la cultura i tradicions gregues “.

“Avui ens hem endinsat en el fascinant món de la realitat virtual i augmentada. Hem descobert les aplicacions més innovadores per treballar des de l’escola utilitzant el mètode CIL”. A més, hem aprofundit en noves eines per treballar el digital story telling “.

“A través de l’acadèmia hem visitat la ciutat d’Atenes amb l’objectiu d’acostar-nos a el coneixement de la cultura i patrimoni grecs. Al seu torn, hem reforçat les habilitats comunicatives en la llengua anglesa”, conclouen Eva i Verónica.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*