Fotogaleria: ‘Con “seguridad” conciertos’ contínua oferint bona música en l’auditori de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

‘Amb “seguretat” concerts’ va oferir el passat divendres a les 23h el primer concert de el cap de setmana a l’Auditori. La Banda Juvenil de «L’Armònica” de la mà del seu director titular Pedro Criado Valero, així com l’ensemble de flautes, oboès, fagots, clarinets i corda, dirigit per José Tello Espert.

A la primera part, la Banda Juvenil va interpretar El pont sobre el Riu Kwai, Moon River, Venjadors: Endgame, i Joc de Trons.
Un concert molt aplaudit en el qual els més joves músics de la societat ho van donar tot sobre l’escenari de l’Auditori Municipal.
La segona part va anar a càrrec de l’ensemble de flautes, oboès, fagots, clarinets i corda amb les peces: Candide (obertura), La Vida Breu i Soleriana. Un ensemble que va captivar els assistents.

Dissabte a les 23h a l’auditori, Jazzcomencem Quintet va oferir un concert molt especial, en una nit molt especial, dedicat al seu company trompa, Sergio Tarín, mort recentment.
Un programa variat a ritme de swing, funky, latin i bossa, que va incloure alguns dels temes més populars de el món de l’Jazz, amb el toc particular de l’quintet i acompanyats d’amics en un entranyable i emotiu concert per homenatjar Sergi.

I el diumenge a les 21h, torn per a La Artística també a l’Auditori amb ‘Mack The Knife’, de l’òpera ‘Els Tres Penics’ una peça fantàstica que va encantar al públic, amb direcció de Mario Ortuño i narració de Fernando Palacios.

L’aforament d’aquests concerts sempre és limitat a 400 persones, de manera que tot i ser gratuïts, l’accés serà sempre amb entrada. Les entrades es poden retirar anticipadament a les Societats Musicals de Bunyol, Biblioteca Municipal, i Quiosc Desi.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*