El Festival de la Cultura del Vi fa parada a Utiel

El próximo lunes 9 de septiembre a las 12.00 horas en la Casa de Cultura de Utiel
El próximo lunes 9 de septiembre a las 12.00 horas en la Casa de Cultura de Utiel

Post també disponible en: Castellano

El próximo lunes 9 de septiembre a las 12.00 horas en la Casa de Cultura de Utiel
El proper dilluns 9 de setembre a les 12.00 hores a la Casa de Cultura d’Utiel.

Dins de la programació de la Fira i Festes d’Utiel, enguany inclou com a novetat la celebració del Festival de la Cultura del Vi organitzat per l’Agència de Desenvolupament de la Mancomunidad de l’Interior del Vi amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Utiel.

Una activitat divulgativa amb l’objectiu principal promocionar els valors de la nostra cultura del vi entre la població i fomentar el suport a Territori Bobal, entitat que ha aconseguit el reconeixement de la Unesco en ser inclòs com a candidatura oficial a patrimoni mundial amb la proposta “El vi a Iberia “.

El festival és un xou teatral participatiu tematitzat com un concurs de televisió amb preguntes, proves i música amb el qual es vol divulgar l’arrelada cultura del vi a Utiel i comarca. Un concurs diferent en què el vi, la seva tradició i evolució a la zona es convertiran en el fil conductor d’aquest divertit xou.

Dinamitzada per l’empresa d’esdeveniments ‘Vivint del conte’, l’activitat girarà al voltant de la tradició mil·lenària vitivinícola de la zona i els participants podran compartir una experiència divertida mentre assimilen els valors culturals del territori i la seva excepcionalitat.

El Festival de la Cultura del Vi se celebrarà a Utiel el proper dilluns 9 de setembre a partir de les 12.00 hores a la Casa de Cultura.

Per participar en el festival-concurs poden inscriure des d’avui mateix a la Casa de Cultura (De 12.00 a 14.00 hores i de 18.30 a 21.30 hores) o directament el mateix dia del Festival minuts abans del seu inici.

Des de l’Ajuntament d’Utiel es fa una crida a entitats, associacions i ciutadania en general perquè participin en aquest divertit esdeveniment cultural vinculat al nostre ric patrimoni vitivinícola.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*