El Gal Rurable rep 123 sol·licituds a la cinquena convocatòria d’ajudes Leader

Abierta la segunda (y penúltima) convocatoria de las ayudas LEADER.
Abierta la segunda (y penúltima) convocatoria de las ayudas LEADER.

Post també disponible en: Castellano

Una vegada ha finalitzat el termini de sol·licitud d’ajudes Leader, el passat 20 de juliol, des del GAL Rurable podem dir que ens sentim satisfets del resultat d’aquesta 5a convocatòria. Han sigut moltes les consultes que hem rebut, que s’han plasmat en 123 sol·licituds d’ajuda.

Han sigut 30 dies intensos d’informar sobre les nostres ajudes, que en aquesta ocasió i després de la modificació de l’estratègia, que després de quatre anys de sol·licitar/exigir l’autorització a Conselleria per a la seua modificació ho hem aconseguit. Ara les ajudes eren molt suculentes, sobretot per a activitats de nova creació que partien d’un 60% fins a un 80% d’ajuda amb un límit de 70.000 €. D’altra banda, els Ajuntaments i entitats sense ànim de lucre participaran amb el 70% d’ajuda directa amb un límit de 50.000 €/40.000 € enfront de 40-50% màxim de percentatge d’anteriors convocatòries. També en eliminar la Conselleria en la modificació de l’Ordre el límit de 150.000 € de facturació per a activitats agroalimentàries, ha obert les portes d’accés a l’ajuda a moltes empreses agroalimentàries, especialment cellers.

Totes aquestes modificacions de la nostra Ordre reguladora ens han portat a rebre 123 sol·licituds d’ajuda, de les mes variades activitats: Cases rurals, millora energètica, aparcaments amb oferta de carregadors de vehicles elèctrics, millora de patrimoni, vehicles híbrids o elèctrics, millora en serveis sanitaris privats, salons de convencions, webs, obrador de sabons, cria i transformació d’esquers per a animals domèstics, smart coolture, …

Volem agrair a tod@s les persones que han col·laborat en la difusió de les ajudes: Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local, Ajuntaments, Mancomunitats, Emissores de Ràdio Locals, cadenes de televisió local, premsa digital, estudis d’arquitectura i enginyeria, assessories, …

Totes les empreses que tinguen urgència a iniciar les actuacions que ens han sol·licitat no han mes de dirigir-se a nosaltres al 657 672 356 o a info@rurable.com per a sol·licitar-nos la inspecció de no inici, sempre abans de realitzar la inversió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*