El grup logístic immobiliari VGP anuncia la construcció de dues naus logístiques a Xest que crearan 400 llocs de treball

Presentación del proyecto por parte de VGP al Gobierno municipal de Cheste.
Presentación del proyecto por parte de VGP al Gobierno municipal de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Presentación del proyecto por parte de VGP al Gobierno municipal de Cheste.
Presentación del proyecto por parte de VGP al Gobierno municipal de Cheste.

El grup logístic immobiliari VGP NV ( ‘VGP’ o ‘el Grup’), que està situat entre els principals líders del mercat immobiliari logístic europeu, ha anunciat que preveu construir dues naus logístiques a Xest sobre un total de 75.000 m2 de parcel·les netes. “Les parcel·les s’han anat adquirint per etapes durant els últims mesos i esperen albergar dues plataformes logístiques d’última generació. Aquest projecte crearà al voltant de 400 nous llocs de treball i suposarà una inversió total d’aproximadament 22 milions d’euros”, tal com han informat fonts de la firma.

VGP ha reiterat el seu “compromís amb l’Ajuntament de Xest a aixecar més de 41.000 m2 de plataformes logístiques en aquesta localitat. La primera nau tindrà un total de 15.000 m2, mentre que el segon edifici arribarà als 26.000 m2 de superfície construïda. Tots dos edificis, es construiran seguint elevats estàndards de qualitat i tindran una gran modularitat per a benefici dels seus clients potencials, optimitzades al seu torn per aconseguir la màxima eficiència energètica i sostenibilitat “.

El projecte se situa a la primera corona logística de València: àrea d’influència de l’A-3 (Riba-roja, Xest i Loriguilla), amb accés directe tant a l’aeroport de Manises, com al port de València, a tan sols uns minuts de la intersecció amb l’A-7 (Alacant-Barcelona).

En tot aquest projecte, VGP ha estat assessorat per Triangle Real Estate Management. “Aquest fort i decisiu compromís amb el mercat valencià i el nou parc logístic de Xest se suma als que VGP està actualment desenvolupant en altres localitats del mercat logístic espanyol: VGP Park San Fernando d’Henares, VGP Park Lliçà d’Amunt, VGP Park Fuenlabrada i, més recentment, VGP Park Saragossa, amb una superfície total construïda que arribarà als 360.000 m2 “.

A hores d’ara, VGP ha desenvolupat 55 parcs logístics multi inquilí estandarditzats i de gran qualitat en 12 països europeus. El Grup gestiona un portfoli amb un valor total d’1,94 mil milions d’èuros.

sobre VGP

VGP és un promotor paneuropeu líder, gestor i propietari d’immobles logístics i semi industrials d’alta qualitat. VGP opera un model de negoci completament integrat amb capacitats i llarga experiència en tota la cadena de valor. L’empresa té una cartera de promoció de 5,6 milions de m2 i el seu enfocament estratègic es centra en el desenvolupament de parcs industrials i logístics per tot Europa. Establerta el 1998 com una empresa familiar de promoció immobiliària a la República Txeca, VGP, amb un equip humà de 180 persones a dia d’avui, és propietària i opera actius de manera directa ia través de VGP European Logistics, una Joint Venture amb Allianz Reial Estigues, en 12 països europeus.

A desembre de 2018, el valor brut dels actius de VGP, incloent l’Aliança d’empreses al 100%, ascendia a 1,94 mil milions d’èuros i l’empresa tenia un valor net dels seus actius (EPRA NAV) de 575 milions d’euros . VGP cotitza a l’Euronext Brussels i el Prague Stock Exchange.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*