Xest suspén la Festa de la Verema 2020

Post també disponible en: Castellano

Després de la reunió mantinguda dijous passat, 2 de juliol, per part de l’alcalde, José Morell, i el regidor de Festes, Raúl Mota, amb les mares i pares dels xics i xiques de la Verema, l’Ajuntament ha comunicat la suspensió de la Festa de la Verema 2020, que tindria lloc el proper mes d’octubre.

“Per una àmplia majoria s’ha decidit passar les festes a 2021, moment en què la cinquena tindrà ja 18 anys; aquesta serà l’edat que, a partir d’ara, tindran els festers i les festeres en les properes edicions de la Festa de la Verema”, ha apuntat el regidor de Festes.

Per la seua banda, l’alcalde ha destacat que “la decisió ha estat consensuada amb les famílies, tenint en compte els interessos acadèmics dels i les joves i amb la finalitat de minimitzar el risc de contagi a causa de la COVID-19”.

No obstant això, des de la regidoria de Festes s’ha anunciat que es programaran actes extraordinaris alternatius per celebrar les dates més assenyalades en el calendari festiu de la localitat. “Seguirem commemorant les nostres tradicions com a poble agricultor i vinícola, sempre d’acord amb les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries”, ha assenyalat Mota.

El tradicional certamen literari i el concurs de cartells, totes dues iniciatives emmarcades en la celebració de les festes, les bases van ser publicades el passat mes d’abril, no s’han cancel·lat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*