El jutge arxiva la denúncia de Vicente Valls contra l’alcalde de Benaguasil per ampliar el toc de queda

Post també disponible en: Castellano

S’ha dictat el sobreseïment de les actuacions en entendre que els fets no són constitutius de delicte.

La denúncia presentada per Vicente Valls ha sigut arxivada en considerar el jutjat que Ximo Segarra va actuar de manera adequada. 

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Lliria ha arxivat la causa interposada pel portaveu del grup municipal Millorem Benaguasil, Vicente Valls, contra l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, per un presumpte delicte de falsedat documental i prevaricació administrativa per modificar el toc de queda el 20 de maig de 2021 fins a les 01.30 hores a causa de l’incendi dels transformadors del Casal de la Joventut.
D’aquesta manera el jutge ha decidit el sobreseïment provisional i arxivament del present procediment al no trobar cap delicte, ja que la mesura es va adoptar després d’obtindre l’autorització telefònica de la Delegació de Govern, i vetlant pel benestar de la ciutadania afectada per la falta de subministrament elèctric en plena pandèmia.
L’alcalde ha manifestat la seua satisfacció per aquesta decisió, la qual cosa posa de manifest que tot ha sigut una acusació sense fonaments i per tant no hi ha cap indici de delicte. En aquest sentit Segarra li exigeix a Valls “que deixe de tacar el bon nom de la nostra localitat amb publicacions i notícies que la justícia torna a indicar que eren totalment falses i de judicialitzar la gestió política” i li demana “serietat i respecte a l’hora de realitzar aquest tipus d’acusacions perquè no tot val per a aconseguir rèdit polític”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*