El lateral esquerre Amador Diéguez arriba al CD Bunyol procedent del Sant Marcel·lí

Post també disponible en: Castellano

Un dels principals valors que ens ha fet campions esta temporada és la fortalesa defensiva. I és que, sol dir-se que els atacs guanyen els partits, però les defenses guanyen els campionats.

Per això, per a continuar mantenint el nostre excel·lent comportament defensiu, arriba a Bunyol Amador Diéguez (15/09/1992), defensa esquerrà procedent del Sant Marcel·lí que pot ocupar amb garanties tant la posició de central com la de lateral.

Natural de Sant Marcel·lí, Amador va jugar en el club del seu barri fins que, ja en edat de juvenils, va emprendre viatge cap a la pedrera València CF per a viure noves aventures.

Ja en l’últim any abans de botar a Senior, va formar part de la plantilla de Divisió d’Honor del Cracks. Després, en amateur, ha passat per un gran nombre d’equips de Preferent i Tercera Divisió, entre els que es troben: Torrent, Quart de Poblet, Paterna, Cheste, Paiporta, Recanvis Colom i el propi Sant Marcel·lí.

Així, doncs, Amador arriba a Bunyol per a enfortir encara més si és possible la línia defensiva del nostre equip. Estem segurs de que tornarem a ser infranquejables.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*