Tornen les partides de pilota valenciana a Xest

Post també disponible en: Castellano

Seguint totes les mesures de seguretat, higiene i control d’aforament, el frontó Barón de Cheste obria les portes per primera vegada des que va començar el confinament per albergar una partida de pilota valenciana que va enfrontar a Genovés II i Adrián de Museros contra De la Vega i Raúl.

Els quatre pilotaris van demostrar que seguixen en forma i amb ganes que la pilota valenciana torne a les agendes esportives dels ajuntaments de la província. Amb jugades llargues que van deixar punts molt aplaudits, el marcador concloïa amb una puntuació de 41-26, a favor de la parella integrada per De la Vega i Raúl.

En total, 75 persones van assistir a l’esdeveniment, passant prèviament per un punt de control on se’ls prenia la temperatura i se’ls proporcionava gel hidroalcohólico per higienitzar les seues mans; a més, tal com marca la normativa, el personal de l’Ajuntament va prendre nota de les dades de contacte de les persones de públic per crear un registre en cas que es donés algun contagi.

“Aquesta partida es correspondria amb la que sempre s’organitza amb motiu de les festes de juliol, que aquest any s’han cancel·lat; però com aquest esdeveniment es podia celebrar mantenint les mesures de seguretat i comptàvem amb l’autorització de la Federació de Pilota Valenciana i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, vam decidir fer-la “, apuntava el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “Tenint en compte l’aforament permès, la partida ha estat tot un èxit en participació i des de la regidoria d’Esports vull agrair tant a públic com als jugadors el seu comportament exemplar i la seua col·laboració per al bon desenvolupament de l’esdeveniment”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*