El Llevant UD inicia el compte arrere per a deixar Bunyol després d’obtindre la llicència per a la seua nova Ciutat Esportiva a València

El Levante UD quiere trasladar su Ciudad Deportiva de Buñol a Valencia.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de València ha fet públic que aquest dijous ha concedit la llicència al Llevant UD per a la construcció de la seua nova Ciutat Esportiva en el barri de Natzaret, la qual cosa en la pràctica significa que s’ha iniciat ja el compte arrere per al començament de les obres així com per a abandonar les actuals instal·lacions que l’entitat esportiva posseeix en el terme municipal de Bunyol.

El propi alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat en diversos mitjans de comunicació que el Llevant UD és “un dels dos equips de la ciutat de València; pel que estem molt contents amb la idea que totes les instal·lacions siguen ací i no s’hagen de desplaçar cada dia fins a Bunyol. A més és una gran notícia que s’emporten totes les instal·lacions des de Bunyol a una zona de València amb la qual el club té un especial arrelament”.

Segons ja va avançar el club granota, les noves instal·lacions esportives comptaran amb un mini estadi per a 2.500 espectadors així com set camps de futbol i un edifici per a activitats socials i administratives.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*